אלרגיה בפנים וזריקת דיפרוספן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/03/2019 | 17:22 | מאת: דנה

הייתה לי אלרגיה בפנים שהתפשטה גם לצוואר, כתוצאה מסדרת מוצרים קוסמטיים שהשתמשתי בהם.אני מטופלת כרגע בכדורי אלרג׳יקס ל10 ימים ,וקיבלתי זריקת דיפרוספן.והאלרגיה נרגעה.הבעיה היא שאני לא יודעת למה אני אלרגית ובאיזה מוצרים לפנים אני צריכה להפסיק להשתמש. לפי הבנתי ההשפעה של הזריקה הזו נשארת בגוף זמן מה ואם אעשה עכשיו תבחין מטלית התוצאה לא תהיה אמינה.לכמה זמן ההשפעה בגוף? ואם כל עוד ההשפעה של הזריקה קיימת ואשתמש במוצרים אני עלולה לפתח שוב אלרגיה? או שבגלל הזריקה לא תתפתח אלרגיה למרות שאני אלרגית לאחד מהמוצרים?

רק אחרי בדיקת מטלית ניתן לענות על שאלותיך... לפני הבדיקה תקבלי מידע מתי ניתן לבצעה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה