כתם/פריחה בעור ERYTHEMA AB IGNE

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/03/2019 | 10:34 | מאת: ענבל

שלום. בעקבות שימוש תמידי ליד המחשב עם מפזר חום נוצר לי מן אדמומיות וחלקים גם בצבע חום כהה בחלק ממש גדול בעור בירך. הייתי אצל רופא עור והוא אמר שקוראים לזה ERYTHEMA AB IGNE. מאוכזבת נורא כי טען שאין מה לעשות עם זה ואני מנסה למצוא פתרונות. האם יעבור לבד? יישאר ככה לכל החיים? לא היו לו תשובות לתת לי. אני צעירה וזה ניראה ממש רע ומפריע לי מאוד! מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה דחופה בבקשה. האם יעבור לבד או שיש טיפול משחה כלשהי משהו..?

ממליץ להמשיך מעקב אצל רופא העור. ולקוות לטוב. כמו כן יש מקום לשקול טיפולי לייזר שמתאימים לכתמי פגמנטציה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה