גרד בלתי נסבל - עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/03/2019 | 14:30 | מאת: ר

שלום ד"ר, קבעתי תור לרופא עור אבל עליי לחכות הרבה זמן.. רציתי עזרה בינתיים. צירפתי קובץ. אני לא יודעת מה זה אבל מגרד לי מאוד מאזור המפשעות. אתה יכול לומר לי במה מדובר לפי התמונה? ואיזה טיפול לקחת? ושאלה אחרונה יכולים להידבק במחלות כשמורידים שיער עם לייזר מהידית של הלייזר? זו ידית שפועלת על וואקום. יש לציין שלפני הטיפולים לא הייו לי פטריות או כל נגע אחר. תודה

לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה פני לבדיקה שוב אל רופא עור .. המידע שאת מספקת איננו מספיק לקבלת יעוץ

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה