שימוש ברטאויט 0.025 אחוז לאור ההצלחה האם כדאי לעלות את האחוז?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/03/2019 | 17:38 | מאת: דנה

שלום רב, בעבר השתמשתי כמה שנים בגיל 20 +עד 30 ברטאויט 0.025 אחוז משחה, ומאוד הייתי מרוצה, לפני כשלושה שבועות בערך ואחרי כמה שנים של הפסקה שוב חזרתי למרוח, אני מאוד מרוצה מהשינוי שהמשחה עושה לי בדיוק כמו שהייתי מרוצה בפעם הראשונה, היה לי עור שומני וכעת הוא נהיה ללא שומן וללא יובש פשוט נעים ועברתי בהתחלה את תקופת הגירויי אודם וזה עבר. לשאלתי, אני משתמשת בזה גם כי זה עוזר לי וגם בגלל הגיל, האם היית ממליץ לי לעלות ל0.05 אחוז? או האם לא כדאי לשנות משהו שמרוצים ממנו ללא תלונות? לאור העובדה שיש לי עור בהיר מאוד רגיש ודק, האם יש הבדל גדול בינהם או שכדאי להישאר עם ה0.025? בתודה מראש, שאלה נוספת האם לטיפול בקמטים יש איזה יתרון בכך שהשתמשתי בזה בגיל 20 עד 30 , או שהפסקה של כמה שנים ביטלה את היתרונו

ממליץ להעלות מינון .. לתמיד

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה