שימוש בL ARGININE, בצורת משחה על העור.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/03/2019 | 14:31 | מאת: מלי

שלום, נתקלתי במאמר הזה : http://care.diabetesjournals.org/content/27/1/284 שנראה כי מאוד מתאים לבעיות שיש לי, לא רק ברגליים. הייתי רוצה להתחיל לנסות למרוח על מקומות שונים בגוף את הארגינין כדי להגדיל את זרימת הדם אליהם. השאלה היא האם ישנם תפעות לוואי או התוויות כלשהן לגבי מינון יומי? ומה הסיכונים הכרוכים במעבר על המינון הזה? אני מניחה שהארגנין יספג דרך העור למערכת כלי הדם? שאלתי בפורום סוכרת והרופא אמר לי לשאול רופא עור. תודה רבה. (חולת סוכרת)

לא מכיר את הטיפול

10/03/2019 | 15:12 | מאת: מלי

תודה, האם תוכל לייעץ למי אפשר לפנות? אני פוחדת מנזקים ארוכי טווח בשימוש לאורך זמן ואין לי התלהבות יתרה להתחיל בטיפול על דעת עצמי...

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה