לאיזה סוג כירורג כדאי לפנות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/03/2019 | 11:27 | מאת: שמיל

האם כדאי לפנות לכירורג כללי כמו שהופניתי. האם ישנם כירורגים שמומחים לתחום ומה ההבדל בין ייעוץ/טיפול אצלם לעומת כירורג ככלי.

מציע שתתיעצי עם רופא המשפה שאמור לתת לך הפנייה..

07/03/2019 | 09:27 | מאת: שמיל

שלום פרופסור ראובני, ההפנייה שקבלתי אינה מרופאת המשפחה אלא מרופאת עור של הקופה. הבנתי שבמקום כמו כף הרגל רצוי שהסרת נקודת החן תעשה על ידי פלסטיקאי ולא ע"י כירורג כללי. 1. האם זה נכון לדעתך? 2. באם אני פונה לרופא פרטי שמבצע בקליניקה שבה אין מעבדה ולא בבית חולים פרטי האם אני יכול להיות רגוע לגבי הביופסיה שתגיע למעבדה מסודרת מבלי שתפגע. מתנצל על השאלה המוזרה פשוט חושש מעט

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה