כתמים מחוספסים על הצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/03/2019 | 10:47 | מאת: אור

שלום, לפני כ3 שנים נוצרו לי כתמים שחורים על הצוואר בהריון ראשון שלי. לא ניגשתי לרופא עור בזמנו ולא טיפלתי כי הסקתי מהאינטרנט שהכתמים נובעים מסכרת הריונית שהייתה לי בהריון זה. כיום נמצאת בהריון שני ושוב אותם כתמים נוצרו. ביצעתי בדיקת סכרת 100 גרם לפני חודשיים והתוצאות היו תקינות. מצרפת תמונה של הכתמים. בנוסף, בהריון ראשון נוצרו לי הרבה סרחי עור באזור הצדדי של הצוואר. וכיום בהריון הנוכחי נוצרו לי סרחי עור רבים מתחת לחזה. האם יש ממה להלחץ לגבי הכתמים בצוואר?

לא ניתן לייעץ ע"ס המידע שאת מתארת .. .. ממליץ להתייעץ עם רופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה