רטין איי, 0.025 אחוז למריחה בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/02/2019 | 19:17 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי רטין איי שקיבלתי לפני שנה מרופא עור, ובגלל שלא רציתי להימנע מהשמש לא התחלתי שימוש בו, כעת אני רוצה להתחיל להשתמש בו אך ראיתי שהוא כבר פתוח, האם עדיין אפשר להשתמש בו למרות שהוא פתוח מעל שנה? וזה רק עד שאגיע לרופא שוב לבקש מרשם למשחה חדשה, כמו כן, שאלה נוספת, האם במהלך השימוש במשחה רטינול שאני אמורה למרוח בלילה אפשר בבוקר למרוח מסיכה לפנים מחלבון ביצה ודבש והאם אפשר למרוח על העור שמן טבעי בכבישה קרה חוחובה או שקדים? בתודה..

21/02/2019 | 19:19 | מאת: דנה

רק רציתי להוסיף, הכוונה בשמן היא האם ניתן למרוח שמן טבעי בכבישה קרה ביחד עם הטיפול ברטינול אך לא באותו זמן

ראו עם עברתם את תאריך התפוגה של הקרם ..

כן ממליץ על חוחובה

25/02/2019 | 17:22 | מאת: דנה

תודה רבה.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה