משחת קליגמן על עור שרוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/02/2019 | 18:30 | מאת: תמר

שלום, אתמול הייתי בחרמון והלחיים שלי נשרפו מהשמש. האם למרוח את משחת קליגמן שקיבלתי מרופאת העור ובחודש האחרון אני מורחת בכל ערב? העור אדמומי וקצת מבריק, לא כואב או שורף. האם רצוי ומומלץ למרוח קליגמן או עדיף לחכות?

מומלץ לחכות. ובכלל, בזמן שימוש בקליגמן מומלץ לא ליהחשף לשמש מ-2 סיבות : החמרת פגמנטציה .. כווית שמש..

25/02/2019 | 09:38 | מאת: תמר

תודה על התשובה. אני יודעת שצריך לא להיות בשמש אבל זה לא היה מתוכנן... חיכיתי שבוע ואמשיך מהיום את הטיפול.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה