כיני ערווה באזור הישבן ופי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/02/2019 | 09:33 | מאת: מישהו

שלום, אני שעיר באזור הישבן וסובל מגרד סביב פי הטבעת. השבוע מצאתי כינה בודדת באזור המפשעה ולכן מסיק שזו הסיבה לגרד סביב פי הטבעת. קיים קושי ואני מניח שגם סכנה מסויימת בגילוח סביב האזור האמור. האם מותר למרוח שם תכשירים נגד כינים כגון ריזלט (והאם זה בכלל יעיל שהרי התכשירים מיועדים לכיני ראש) או שזה מסוכן בשל ספיגה אפשרית לפי הטבעת כאשר התכשירים מיועדים לשימוש חיצוני בלבד? יש לציין כי ההדבקה מינימלית. בדיקה גופנית בזכוכית מגדלת עם תאורה לא גילתה כינים למעט זו שראיתי ואני מקפיד על רחצות עם פילינג והרתחת בגדים ומצעים

אני מניח שאין לך כינים... כדאי שתבדק כדי לקבל חוות דעת מקצועית .. לגבי אבחון .. ואז לגבי טיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה