אבחנה אריתרמה קלה ללא סימני אקזמה מה הכוונה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

18/02/2019 | 16:48 | מאת: רוני

לכבוד פרופ' חיים ראובני שלום רב למה הכוונה אריתרמה קלה ללא סימני אקזמה פעילה בכפות הידיים? הייתי אצל רופא עור ואמרה שזה המצב לכרגע אני מורח פעמיים ביום קרם לחות האם מומלץ שימוש במוצרים נוספים,ומה ההבדל בין קרם לחות ליד לבין שימון העור? בימים קרים וגשומים מרגיש שהיד מאד יבשה ויש תחושת יובש בכל באזור מדוע ומה מומלץ? אני גם מעוניין ללכת לשחות בבריכה שבה אני מעוניין האם אפשר להכניס את הידיים למים עם כלור? אני הרבה שעות הולך עם כפפות ויסקוזה שרכשתי באתר של חברה לאלרגיה ובתוכם אני מכניס את הקרם לפעמים גם ישן עימם בלילה האם רצוי ומומלץ? בברכה רוני

אריתרמה קלה. זו גם דלקת עדינה ..

19/02/2019 | 13:11 | מאת: רוני

לכבוד פרופ חיים ראובני האם הטיפול שבו עכשיו אני עושה מריחת קרם דרמקול פעם עד פעמיים הנו מקובל?האם מדובר בדלקת בטווח הארוך עם סיכון לעור?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה