טיפול בעור באמצעות כדורי קולגן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/02/2019 | 01:30 | מאת: שלמוק

ראיתי כי נשאלת האם כמוסות קולגן יכולות לסייע בשיפור מרקם העור וענית כי לטעמך זה מיותר .האם תשובתך נסמכת כל כך כי הנך מבצע כרופא טיפולים בתחום האסתטיקה כמו בוטקס ,מילוי קמטים וחומצה האלרונית ?ויש ניגוד אינטרסים בינך לבין חברות טבע שמייצרות מוצרים מהסוג הזה ?נשאלת האם קולגן בכמוסות יכול להזיק בריאותית ולא ענית על כך האם אתה יכול להשיב על כך ?

הגזמת. לא ידוע לי על מחקר מבוקר הבוחן את הקשר שבין כמוסות קולגן ן הצערת פנים. עצם הרעיון שיש לי ניגוד אינטרסים הזוי

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה