תגובה חריפה לאחר הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/01/2019 | 15:39 | מאת: ליאור

שלום ד"ר, לפני יומיים עברתי "טסט" במכשיר לייזר באחד ממכוני הבוטיק בארץ. חשוב לציין כי ציינתי בפני הרופאה שאני מאוד רגישה ולכן אבקש לחטא את השטח עליו נעשה הטסט ואת המכשיר וכמובן להשתמש בעוצמה הנמוכה ביותר. וכך היה. סיימנו את הטסט ולאחר מספר דק כמה בלוטות חלב התנפחו והורגשו עיקצוצים. בבוקר שלמחרת התעוררתי כשכל שטח הטסט נפוח ואדום, על כל בלוטת חלב ישנה שלפוחית והמקום מגרד ושורף בצורה בלתי נסבלת , ברמה שמקשה עלי לישון שינה רציפה לילה שלם .ניגשתי לרופא המשפחה שלי וזה נתן לי מרשם של משחה ממשפחת הסטרואידים. לא עזר. חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה שאני מגיבה כך לטיפול. תחילה חשבתי שאולי מדובר בסוג הלייזר ועוצמת קרן האור שהוא משדר אך לאחר כל כך הרבה נסיונות כושלים בהמון מכשירי לייזר אני כבר תשושה,מיואשת וחסרת סבלנות. השאלה היא כזאת, האם יש דבר כזה רגישות ללייזר? האם יש רופאים בארץ שמודעים לבעיה הנ"ל ויכולים לתת לי פתרון? מרגישה שצריכה לציין שסובלת משיער מיותר בגוף, הדבר מקשה עליי נורא בחיי היום יום וההתעסקות אינה פוסקת במריטה פעם בשבוע. אודה על תשובתך , בברכה, ליאור

בדר״כ אין רגישות לייזר.. ותופעת הלוואי שציינת קשורה לעוצמת עור גדולה ממה שאת צריכה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה