פצעים בפנים111111111111

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/12/2018 | 19:24 | מאת: אוסנת 1

שלום רב, אני בת 33, בריאה. בגיל ההתבגרות כמעט ולא היו לי פצעי בגרות.. אולי פעם ב... לאחרונה, יוצאים לי פצעים בפנים. אני לא נוגעת בהם ונותנת להם לעבור לבד... אולם.. הם השאירו לי כתמים מכוערים על הלחיים. הכתמים לא עוברים כבר כמה חודשים. הלכתי לרופא עור והוא אמר שאילו פצעים עמוקים שהשאירו צלקת. נתן לי דואק. אמר למרוח על הפצעים החדשים שיוצאים. השאלה שלי האם יש מה למרוח על הצלקות בכדי להעלים אותם? דרך אגב אני נמצאת עם התקן לא הורמונלי והמחזור סדיר.. כך שאין משהו חדש בגוף מבחינה הורמונלית. וגם לא שיניתי משהו במזון בזמן האחרון. תודה לתשובתך.

ממליץ להאמין לרופא העור שלך . לגבי אבינה וגם נסיונות טיפול ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה