סימנים כהים מתחת לבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/11/2018 | 20:17 | מאת: טלי

יש לי סימנים שחורים מתחת לבית השחי , הלכתי לרופא לפני כמה חודשים ( עור) והיא אמרה לי שזה כניראה רגישות לדאורדורנט . החלפתי דאורדןרנט ללא אלכוהול או בישום אך זה לא עובר . יש לי פיגמנטציה בפנים ( בת 33) ללא הריונות , שאני שמה את המשחה שנתנה לי להבהרת העור בפנים הקוסמטיקאית בבית השחי זהקצת גורם לזה גם להטבה אך לא מעלים . אני נורא מתביישת כי זה ניראה כמו שיער מיותר , מה עלי לעשות , האם יש תכשיר מסויים שניתן להשתמש שבאמת עוזר ? ( אפילו ניסיתי סבוסל אך לא עזר כלל ) בבקשה אודה לעזרתך ד"ר .

עליך להמנע מדואודרנטים עם אלומיניום .. תוך מספר חודשים יש סיכוי שתהיה הבהרה ספונטנית

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה