יבלות על גב כף היד?לא כואב ומגרד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/11/2018 | 20:11 | מאת: מור

לפני כמעט שנתיים הופיעו לי על גב היד עיגולים אדומים קטנים, הלכתי לרופא עור אמר יבלות עשה לי חנקן, היבלות שהיו התנפחו גדלו נעשו אדומות ולא נעלמו. לאחר מכן הלכתי עוד פעמים לרופא עור אמר ממראה שזה יבלות וראליות שיעברו לבד , נתן לי להשתמש בVerrumal השתמשתי הקפדתי על טיפול לא עזר הפסקתי ואז נוספו לי עוד יבלות קטנות (רק בגב הידיים ,לא בשום מקום אחר בגוף)אני אובדת עצות זה לא מגרד לי או כואב, זה מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית. לא יכול להיות אולי זה פטריה?? מצורפת תמונה

לא ניתן לייעץ על סמך תמונות.. מציע לחזור שוב לרופא עור להערכה מחדש

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה