טיפול באלרגיקס לדלקת בעור באופן קבוע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/11/2018 | 08:40 | מאת: ירון

שלום, מזה כשנתיים אני סובל מהתפרצויות של אדמת וקשקשת באיזור הסנטר והאף, הסקתי שזה התפרצויות של סבוראה וטיפלתי עם משחת אלוקום (מריחה קלה פעם פעמיים בשבוע. לאחרונה קיבלתי כדורי אלרגיקס בגלל תסמינים של אלריה (נזלת ונפיחות בגרון), להפתעתי הבעיות בפנים הפסיקו גם, מה זה אומר ואיך להתייחס מעכשיו לבעייה בפנים? ושאלה שניה האם אני יכול להמשיך ליטול אלרגיקס באופן קבוע?

מזלך.. אלרגיק לא טיפול לסיבוריאה. תמשיך וחזור לרופא להערכה מחודשת.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה