שחור מתחת לציפורן קטנה ברגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/08/2018 | 20:23 | מאת: ממ

שלום רב, גילי33, אני סובל כ 7 שנים מפטריות בציפורניים (בגלל הזנחה שלי). הופיע לי שחור מתחת לציפורן באצבע הקטנה ברגל (הציפורן נפלה לפני כמה ימים), החומר באינטרנט מפחיד ותמיד מפנה לגרוע מכל. מצ"ב תמונה .. (איני זוכר מתי זה הופיע והאם זה כתוצאה ממכה שקבלתי או סתם) תודה רבה

06/08/2018 | 20:26 | מאת: ממ

מצב תמונה

לא ניתן לאבחן עפ"י תמונה כתם כהה מתחת לציפורן.. מחייב בדיקה דחופה. ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות

ראה תשובתי

"שחור" מתחת לציפורן מחייב בדיקה מיידית אין אפשרות לתת ייעוץ ע"ס תמונה ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה