פנייה לרופא בפורום זה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/08/2018 | 01:40 | מאת: אלי

שלום רב, בראשית ברצוני להגיד תודה על המענה שאתה נותן בפורום, זה בחינם, ולא מובן מאליו כלום. אך מנגד, לצערי אני ועוד הרבה כותבים כאן שאלות, ואף מצרפים תמונות, נמצאים במצב שזקוקים לעזרה, וכמה שיותר מהירה, לצערי התורים לרופאים בקופת חולים הם לא מידיים, ולפעמים גם לאנשים יש מחויבות לעבודה ולא יכולים ללכת לרופא, ופה נכנס הפורום וחשיבותו, ואני נתקל ברוב תשובותייך שהן "לא ניתן לאבחן, פנה לייעוץ רפואי", פרופ' אני מבין שבאמת אין טוב ממראה עיניים, אבל אני חושב שגם אם תגיד מה אתה חושב, או אפילו תשער, ואם הדבר נראה חריג אז תמליץ מה לעשות, זה מאד יעזור. לתשומת ליבך. תודה.

שאלה מצויינת : נושא הטלמדיצין נמצא בחיתוליו.. טעות באבחון בגלל תמונה מאוד שכיחה. הביטוח המקצועי איננו מכסה תחום זה. במידה ואני חושב שיש בעייה דחופה אני בדר"כ מציין את זה ומציע לפנות בדחיפות לבדיקה. כעיקרון: גם חדרי מיון , רופאי משפחה, נותנים מענה דחוף

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה