פצע מפריש באזור הפרינאום

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/08/2018 | 00:29 | מאת: חיה

שלום יש לי פצע מפריש באזור הפרינאום מימין. התחיל כבליטה בגודל כדור פינג פונג לפני שלושה חודשים ואז נפתח. אחרי אימון או הליכה ממושכת כשחם מאד, הפצע מתמלא ומתנפח ואז מיד מפריש מוגלה ודם ולאחר יום משטתח בחזרה. הצבע סגול כהה ויש שלושה פצעים קטנים שמהם מופרשים הנוזלים. לפני חודש קיבלתי אנטיביוטיקה. נאמר לי שאם הפצע לא נעלם, ללכת לכירורג. האם אפשר למרוח איכטמול על הפצעים הפתוחים? זה יעזור לריפוי? תודה

לחזור וממליץ לפנות לייעוץ לרופא עור

02/08/2018 | 16:02 | מאת: חיה

תודה, רופאת העור היא זו שאמרה לי לא לעשות עם זה כלום, ולגשת לכירורג אם זה לא נעלם.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה