אקנה בחזה ובגב לאורך זמן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/07/2018 | 11:44 | מאת: אופיר

שלום, אני בן 29 ובחודשים האחרונים אני סובל מאקנה בעיקר בחזה ומעט בגב. בהתחלה ניתן לי מרשם לדואק (DUAK), שעשה רושם שעושה עבודה טובה, אבל לאחר שבוע של שימוש צצה פריחה בכל אזור הטיפול. התחלתי להשתמש בסבון דרמקסול, ובמקביל ניתן לי מרשם לאקנהמיצין. שניהם יחד משפרים את המצב אבל עדין ממשיכים לצוץ פצעונים בלי הפסקה. רופא נוסף נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה MINOCYCLINE HCL CAP 50MG, אבל אני די נרתע משימוש קבוע באנטיביוטיקה ומעדיף לנסות תכשירי מריחה או משהו זמני. לכן לא התחלתי לקחת את האנטיביוטיקה. אציין שבנערותי לקחתי רואוקוטן לטיפול באקנה בפנים, וזה אכן עזר (לאחר טיפול של כחצי שנה). המצב הזה מאוד מתסכל ואשמח לקבל המלצות לתכשירים אחרים שהוכחו כמסייעים למצב הזה, ואולי אפילו תכשירים טבעיים שיכולים לעזור. תודה

ממליץ שתקשיב ותסמוך על רופא העור שלך.. עצותיו מועילות ונכונות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה