כתמי פגמנטציה מעל השפה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/07/2018 | 12:06 | מאת: ליאת

שלום, יש לי כתמי פגמנטציה מעל השפה (לא ברור לי אם זה מהשמש או משימוש בשעווה). לאחרונה נתקלתי בפרסומים ובחוות דעת טובות לגבי משחה מסוימת בשוק- משחה שמיועדת למריחה בלילה. בתיאור המשחה מצוין: https://www.tulipnatural.com/product/%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%A8-lifting--pigment-active "קרם לטיפול בפיגמנטציה ולהבהרת העור ברשיון משרד הבריאות. הקרם של טוליפ מיועד לטיפול בכתמים אלו, ואת השינוי בעור ניתן לראות החל מהטיפול הראשון , הקרם מבוסס על פורמולה טיפולית המטפלת בתופעות של פיגמנטציה ממגוון רחב כגון כתמי הריון, כתמי שמש וכד', על ידי שימוש בחומצות כגון: חומצות אלפא הידרוקסיות (AHA), חומצה אמינית, חומצה גליקולית, רטינול ושמנים ארומטיים. השילוב בין החומצות לשמנים גורם לחדירה ופעילות בעומק הדרמיס. הקרם מסייע בתיקון מראה כתמי עור במניעת כתמים עתידיים". שאלתי היא האם שימוש בקרם כזה יכול ליצור פגיעה בלתי הפיכה בעור לאורך השנים. תודה רבה

בתחילה יש לברר את הסיבה ךפגמנטציה לכן, ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה