שיעור יתר ליד האף מבחוץ

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

15/05/2018 | 21:35 | מאת: חזי

אני גבר בן 28. השיערות שיש על האף מבחוץ, בצדדים של האף, נהיו בצבע שחור - יש ממש קבוצה כזו בכל צד, וזה די הרבה. היו בסך הכל 10 מתוכן שהתארכו כך שהייתי חייב להוציא עם פינצטה כי זה בולט מידי. אבל גם הקצרות די בולטות אם מביטים בצורה מסוימת כי הן מזדקרות החוצה. כל השערות נותרו דקות - הן דקות יותר מהשערות העבות שיש בזקן. זה ממש מביך אותי ואני לא יודע מה לעשות. יש לי גם סבוריאה ואני לא רוצה להתעסק עם המקום יותר מידי כדי לא לפצוע או לגרות את העור. הדבר היחידי שיצא לי למרוח באזור זה קרם ניזורל, אבל הבנתי שאין קשר. מרחתי אותו גם במקומות אחרים ולא קיבלתי תגובה כזו. בנוסף יש שיערות שחורות דקות וארוכות באזור של הלחי העליון, בשני הצדדים. אני חושב שזה פחות מובחן ופחות נורא. האם זה משהו נורמלי לגברים בגילי, או ביכלל ? אודה להמלצות. לא רוצה שזה יתפתח בכל הפנים.

לשיעור יתר סיבות רבות. ממליץממליץ להבדק ע"י רופא עור ואנדוקרינולוג לצורך אבחון

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה