סימנים מבקבוק חם על הבטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/02/2018 | 14:13 | מאת: SF

שלום, סבלתי מכאבי בטן במשך זמן מה והצמדתי בקבוק חם לבטן למשך זמן ממושך, מלבד האדמומיות יש לי מעין פסים כהים על הבטן כבר שלושה שבועות, חלקם נעמלו, אולם חלק נשארו. האם הם יחלפו עם הזמן? ניתן לשים משחה כלשהי? או שלא יהיה לה אפקט בשלב כזה מאוחר? תודה מראש

21/02/2018 | 13:23 | מאת: מאיה אור

היי, לא רופאה, אבל יכולה להגיד ולהגיד שגם לי זה קרה. הסימניםהם התרחבות של הורדים.. הסימנים אצלי בבטן התחתונה ובירכיים עברו לאחר כחודש פלוס. אבל זה עבר.... (כל עוד, כמובן לא תמשיכי לשים את הכרית חימום על האיברים הללו)

21/02/2018 | 22:52 | מאת: SF

תודה מאיה, מעודד:)

בדר"כ הבעיה עוברת..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה