קעקוע כתם מסוג PIH - כדאי?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/02/2018 | 08:44 | מאת: רן

שלום פרופ', כבר שנים שיש לי כתם חום דיי גדול ומכוער ליד בית השחי כתוצאה מדלקת שהייתה לי באיזור (PIH). ניסיתי כל מיני טיפולים להסרתו אולם אף אחד לא עזר, ועדיין אינני מצליח להשלים עם הכתם הזה לשארית חיי. האם אפשר לעשות עליו קעקוע? מה הסיכונים? אני חושב שהאיזור עדיין קצת רגיש (למרות שעברו כמה שנים טובות מאז הופעותו). אני מניח שהכתם עמוק מאוד - האם קעקוע באמת יצליח להתגבר עליו (שכן הוא בשכבות העור החיצוניות יותר)? תודה!

כנראה שאין סיכונים... אבל מי שאחראי על ההצלחה ועל התוצאות הוא מי שיעשה את הקעקוע ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה