שבירת שיער לאחר החלקות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

07/01/2018 | 08:32 | מאת: חלי

שלום לפרופסור צערי לאחר 2 החלקות קארטין השיער שלי מאוד שברירי ודק- כל נגיעה בו משאירה כמה שערות טובות על הידיים.. :( הספרים נתנו לי שמפו ללא מלחים עקב ציפוי הקארטין של ההחלקה, אבל רופא העור נתן לי שמפו טיפולי PILEXIL שמכיל מלחים... אני מבולבלת, האם המלחים לא עלולים לדקק את השערה יותר? או שעדיף פשוט להשתמש במה שנתן הרופא, אפילו אם יקלף את ציפוי הקראטין ? תודה, חלי

אינני חושב שיש לך בעית נשירה כ 100 שערות ליום שנושרות - נורמלי.. יתכן ויש לך שבירות גבוהה של השיער לאחר הטיפול.. לכן, סביר שלאחר שהשיער יגדל .. הבעייה תחלוף..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה