יובש באצבע אחת - באמה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/12/2017 | 08:41 | מאת: דניאלה

היי , לפני כמה חודשים התחיל לי יובש באצבע אחת בלבד ביד ימין. זה מתחיל בגירוד עז , שמביא עמו יובש כבד וסדקים בעור. אחרי כמה זמן עובר וחוזר שנית. אני לא יודעת ממה זה נובע ולמה באצבע אחת בלבד ולא בכל היד. אני חושבת לעצמי שאולי זה קורה כי קילפתי סברס כמה ימים או יום לפני בערך, אולי נכנס קוץ שנכנס חזק ולא יצא ומאז זה קרה, זה הגיוני? יש לציין שאני שמה הרבה קרם ידיים ליובש כל יום אך זה לא עוזר ויש לי תור לרופא עור רק בעוד כחודש, אני מתחתנת בקרוב ואני רוצה לטפל בזה במהירות. אודה לכם להתייחסות מהירה, תודה רבה.

ממליץ לקבל טיפול אצל רופא עור מהתיאור שלך כנראה מדובר באקזמה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה