האם אלו קמטים או מה ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/11/2017 | 12:52 | מאת: ליה

שלום ד"ר  אני בת 26 לאחר שתי לידות , אני מעלה בהריונות בין 18-23 קילו  כשהשלתי בפעם הראשונה ממשקלי ירדתי אף פחות 7 קילו מהמשקל שלפני הלידה , רזיתי מאוד וכך גם הפנים שלי לכן עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים פעמיים אך לא כלכך עזר כיוון שהשומן נספג יחסית מהר , בתקופה האחרונה הבחנתי שכשאני צוחקת כאילו העור של הפנים שלי מתקמט (לא קמטי הבעה) כאילו מתחת ללחיים המרווח בין הפה לאוזניים האזור שם כאילו יוצר מין קווים עדינים עדינים שרואים אותם דווקא בשמש או בתאורה הם קווים ממש עדינים ולא עמוקים כמו שערה , האם אלו קמטים ??? או שבירה של העור כמו שהקוסמטאית אמרה לי ? ואם אלו קמטים האם זה תוצאה מהשמנה והרזיה ??? אני כלכך מבואסת אני עדיין צעירה . ועוד שאלה אחרונה , אני עושה מזותרפיה 6 טיפולים האם מזותרפיה יעילה לעור הפנים ?

את מתארת קמטוטים... בגילך זה נורמלי... מזוטרפיה .. מבוקרת ע"י רופא.. לא קוסמטיקאית .(עפ"י חוק אסור לה להזריק חומרים לגוף ). מתאימה את הטיפול לצרכייך האסטתיים

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה