רואקוטן, בעיות השפעה, נהוראי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/09/2017 | 08:12 | מאת: נהוראי

שלום, אני לוקח את כדורי הרואקוטן כבר חודשיים ושבעה ימים. (חודשיים ושבוע) והפצעים המוגלתיים העיקריים נכנסו פנימה, כלומר לא נעלמו, הם עדיין אדומים ועדיין רואים אותם על הפנים. ויש לי בכללי על הפרצוף רק איזה חמישה פצעים עגולים ומוגלתיים, כלומר כל שאק הפצעים הם רק המון המון נקודות אדומות על העור שלי.. לפני חודש ומשהו העלו לי את המינון מ20 ל30. מתי הכדור יתחיל להשפיע ברצינות? כי הפצעים עדיין נוראיים, כלומר יש לי פשוט המון המון המון פצעים לא מוגלתיים על הפנים. אבל המון.

אנא חזור לרופא מטפל להערכת מצבך בפנים .. כעיקרון טיפול ברואקוטן צריך להיות 4 חודשים לפחות במינון מלא ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה