פניה בנושא ציפורן בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

20/09/2017 | 07:54 | מאת: בילי

שלום רב לפני מעל שנה ציפורן אחת בכף היד נהיתה כמו עם פטריה. ניגשתי לרופא עור שאמר שפטריה היתה מדביקה לי כבר את כל הציפורניים ושלח אותי לעשות משטח לוודא שזה לא חיידק. המשטח יצא תקין והרופא אמר שאולי זאת טראומה. הציפורן התארכה וככה זה גם נעלם ביחד איתה ועכשיו זה שוב חזר. מה עוד זה יכול להיות? אני כבר מחכה שזה יצמח שוב ויעלם כי זה נראה שזה מה שצפוי לקרות אבל אני חוששת שזה שוב יחזור תודה וחג שמח

אנא פנה/י לבדיקת רופא עור....עתכן שזו טראומה חוזרת .. למשל מנעליים

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה