משך השימוש המירבי המותר במשחה קומאגיס.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

20/08/2017 | 11:08 | מאת: קומאגיס.

שלום רב פרופסור, נרשמה לי בידי רופא עור משחת קומאגיס לטיפול ביובש ובגרד המתבטאים בפריחה ובמעין סדקים על פני העור באיזור השוקיים והירכיים. אופן השימוש שרשם הרופא הינו מריחה-פעמיים ביום-במשך שבועיים. ניכר שיפור משמעותי במצב תוך מספר ימים בלבד (תקופת הטיפול טרם הסתיימה), מלבד איזור ברגל התחתונה ובקרבת כף הרגל שנעשה יבש יותר למגע ונוטה לגרד מאז שהתחלתי במריחת המשחה. קראתי שמומלץ שלא לצרוך משחה זו במשך למעלה משבעה ימים. האם זה נכון? והאם יש קשר בין התגברות היובש שתיארתי לשימוש הממושך?

רצוי להשתשמ עד שהבעייה עוברת... אם לא נעלמת תוך שבועיים עלייך להבדק ע"י רופא עור.. לאחר אבחון נוסף יומלץ לך טיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה