שימוש בקסמיאול לקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/06/2017 | 20:57 | מאת: דנית

שלום רב קיבלתי המלצה מרופא עור להשתמש בקסמיול לקרקפת בגלל יובש ,צריבה ובעיות בקרקפת ,וגם בגפיים להשתמש כי יש לי פסוריאזיס , קראתי בעלון שאין להשתמש בקרקפת אם אין פסוריאזיס .התור של לרופא רק בעוד חדשיים . האם אוכל להתחיל בשימוש ? האם השימוש יכול להזיק לי בקרקפת ? תודה רבה

18/06/2017 | 19:07 | מאת: אחת

קסמיול זה סטרואידים שהמחיר שתשלמי בגלל השימוש בהם יהיה מחיר יקר לצערי. אז מה החלופה ? אין חלופה כבר 50 שנה מאז שהסטרואידים באו לעולם. רק קורבנות מתחלפים.

אין בעיה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה