שיזוף בשמש ללא קרם הגנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/06/2017 | 15:54 | מאת: כ.ז

לפני 3 ימים הבן שלי היה בים ולא מרח קרם הגנה ונשרף מהשמש בכתפיים וסבל באותו יום, הלכנו לרופאת ילדים והיא נתנה לבן שלי משחה בשם ביאפין, מרחנו לו למשך יומיים והכאבים התחילו להיעלם אבל היום הילד חזר מהבית ספר עם כל מיני שלפוחיות קטנות בעור (צירפתי תמונה של הכתף של הילד) האם יש צורך לגשת שוב לרופא ילדים או להמשיך למרוח את הביאפין ? או שצריך משחה אחרת להמשך טיפול ? תודה.

שלפוחיות נגרמות מכוייה. לשיקולך לפי מצב הילד אם לפנות לרופא שוב

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה