שאלה בנוגע לקרם ציקלודרם

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/06/2017 | 00:07 | מאת: שאלה בנוגע לקרם ציקלודרם

שלום רב דוקטור חיים אני סובל מפטריות פריחה וגרד. רופא עור בקופת חולים, בדק אותי והבחין בפטריה שטחית באיזור המפשעה. רשם לי קרם ציקלודרם לשימוש פעמיים ביום. משעת מריחת קרם- תוך כמה זמן הוא נספג בעור? שעות ההשפעה של ציקלודרם מזמן המריחה? אחרי כמה שעות אני אמור לשטוף לנקות מפשעה מקרם? הקרם ממשיך לטפל לעשות את עבודתו גם אחרי שאני מתקלח ושותף מנקה אותו ? תודה רבה מראש לתגובתך על שאלותיי.

הספיגה תוך שעה .. ואין צורך בשטיפה..

05/08/2017 | 18:08 | מאת: רונית

נתנו לבעלי את המשחה הזאת למריחה פעם ביום למטרת פטריה טבעתית אדומה בשוליים ובפנים לבנה על השוק ברגל האם הפטריה מדבקת ? ממה זה נובע? האם ציקלודרם יטפל הפטריה או בגרד?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה