טקסטורת הפנים וטיפול ראשון בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/04/2017 | 23:23 | מאת: אורטל

שלום, התחלתי טיפולי גלי רדיו לצורך החלקת טקסטורת העור וטיפול בנקבוביות, צלקות אקנה ומיצוק העור. לפני 5 שבועות עברתי את טיפול מספר 1 ובעוד כשבועיים אעבור את טיפול מספר 2. הבעיה שלי היא שסיימתי להתקלף לפני כשלושה שבועות (הגלדים התקלפו במשך שבועיים), אך במבט מאוד חד ניתן לראות עדיין בעור מעין הילה והשתקפות עדינה של צורת מלבן ידית המכשיר והנקודות של הגלדים שסיימו כאמור להתקלף כבר לפני 3 שבועות. מתי התופעה הזו והיעלמות השתקפות הנקודות אמורה לחלוף כליל מהעור לאחר הטיפול ולהחלים? תודה

קשה להבין על מה את מתלוננת מוזמנ/ת לבדיקה ואבחון לתיאום 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה