המשך שאלה לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/04/2017 | 21:29 | מאת: דנה

כתבתי כאן על נקודה אדומה שלא נעלמת בלחיצה בשאלה הקודמת. ענית להגיע בזמן שיש פריחה. 1- היכן ממוקמת מרפאתך? 2- אפשר עד הפגישה לקבל הרגעה כלשהי?? אם ספירת הדם תקינה זה יכול להרגיע ? או שיש עדיין חס וחלילה סיכוי למחלה מפחידה כלשהי? 3- יש מצב כזה שזו פורפורה ללא חום וללא תסמינים היחדה ב"ה נראית כרגיל והאם זה מסוכן?? האם יש לזה טיפול? ממה זה נובע?

אין טעם לדיון שבו אינני מבין ורואה מה הבעייה אנא תאמי ייעוץ מוזמנ/ת לבדיקה ואבחון לתיאום 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה