פיטריאזיס רוזאה-עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/03/2017 | 21:56 | מאת: לירון

שלום, מזה חודש וחצי בערך גדל לי נגע בגב התחתון, בתחילה הרופא עור לא ידע במה מדובר והביא לי משחת ״טבעדרם״ שאותה מרחתי על הנגע הראשון בגב וכיום הוא הפך לצבע בהיר וזה כבר שבועיים ככה-נראה אותו הדבר..האם זה חלק מההחלמה? או שיכול להיות שזה יישאר לי ככתם? בהמשך יצאו לי אותם הנגעים מתחת לחזה, ובהמשך התפשט לבטן,לזרועות, לעורף. לאחר שהייתי אצל הרופא עור שוב, הוא אמר כי מדובר בפיטריאזיס רוזאה. הפריחה עצמה התחילה לפני בערך 3 שבועות. רציתי לדעת מתי זה אמור לעבור? האם יש משחות ללא סטרואידים שיכולות לעזור? חייבת לציין שהפריחה אינה מגרדת. מה מומלץ לא לעשות ומה הטיפול הכי נכון? אשמח לתשובות לשאלותיי. תודה רבה!!

צריך סבלנות. פריחה בדר"כ נעלמת תוך 2-3 חודשים.. אין צורך בטיפול..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה