מיקוסן לפטרת ציפורניים - משך הטיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/03/2017 | 21:50 | מאת: שגיא

בעקבות בקשתה של אשתי קניתי מיקוסן לפטרת שיש לי בציפורן בבוהן בכף הרגל, לה זה מאד מפריע והיא מפחדת שאדביק אותה. מופיע בהוראות שזמן הטיפול הוא 3-4 חודשים. עבר חודש, בינתיים נראה שיש שיפור.. האם ניתן לסיים את הטיפול קודם לכן? או האם זה בדומה לאנטיביוטיקה צריך להמשיך עד הסוף למרות שכבר מרגישים טוב? שאלה נוספת, האם פטרת ציפורניים מדבקת ובני הזוג יכולים להידבק אחד מהשני, דרך המקלחת וכו?

תמשיך לטפל על פי ההמלצות... אין סיבה להמציא קיצורי דרך.. וגם, בדר"כ אין הדבקה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה