פוליקוליטיס אחרי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

20/03/2017 | 09:55 | מאת: מיכל

שלום רב, לא משנה כמה אני מנסה תמיד יש לי פצעונים מציקים אחרי הסרת השיער הגילוח תמיד נעשה בסכין חדשה ובסיום אני תמיד עושה שטיפה של האיזור היטב במים ועיסוי בסבון אנטי-בקטריאלי על האיזור לאחר המקלחת אני משתמשת בקרם אלוורה או בשמן קוקוס שהמליצו לי ותמיד יש לי פצעונים גם כשאני משתמשת בתכשירים ייעודים זה בלתי נסבל כי זה מעקצץ ומגרד וגם משאיר צלקות מהצד השני גם להיות שעירה באיזורי המפשעות לא סקסי במיוחד אני לא יודעת מה לעשות אציין כי אני סובלת מסכרת סוג 1 ודי מאוזנת הבנתי שמדובר בעניין די שכיח ביחס לסובלים מסכרת אשמח לסיוע

בעיה. מציע לנסות שעווה קרה וגם, טיפול ב IPL להורדת שיער ואם עדיין יש צורך מוזמנ/ת ליעוץ וטיפול נוספים לתיאום 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה