נשירת שיער - כמה שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/03/2017 | 14:38 | מאת: אביב

שלום ד"ר. אני חדש בעסק - בן 25 והתחלתי להתקרח בשנים האחרונות באזורים שמצידי הבלורית. ברשותך, יש לי כמה שאלות. 1) האם חפיפה בשמפו רגיל שמוכרים בחנויות מזיק ומוסיף לנשירה, או שאין קשר כלל? 2) מה הדין לגבי ג'ל לשיער? 3) רופא העור המליץ לי לרכוש את אחת מ-2 הבאים: מינוקסי או Hair Gain. מה יותר מומלץ, לדעתך? 4) מה דעתך על שמפו אלופסין? האם יש שמפו טוב יותר שכדאי לחפוף בו? תודה. אביב

ובכן, אין בעיה לגבי סעיפים 1,2 סעיף 3,4 - ההמלצה הגיונית.. האם הומלץ לך טיפול בכדורים ? מוזמנ/ת ליעוץ וטיפול לתיאום 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה