אמלה לא מספיקה לאלחש ת האיזור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/02/2017 | 09:37 | מאת: חומר מאלחש

הי ד"ר, אני עוברת טיפולי אפילציה באיזור החזה והדבר כואב מאד, מריחה של אמלה, אפילו להרבה זמן לא מספיקה ועדיין הטיפול בלתי נסבל (ויש לי נסיון באיזור הפנים, שם האמלה הספיקה) הקוסמטיקאית אמרה לי שישנה אפשרות לרכוש משחת אלחוש בריכוז גבוה יותר מאמלה אך רופא המשפחה לא יודע על כך. האם אתה יכול להפנות אותי למשחה כזו וממי עלי לבקש אותה? תודה מראש

משחות מסוג זה ניתנות עפ"י מרשם.. הנך מוזמן מוזמן לבדיקה אנא תאם 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה