טיפול בראוקוטן אקנה סביר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/02/2017 | 02:04 | מאת: טום

היי, התחלתי לפני כחודשיים וחצי טיפול בראוקוטן 20 מג ליום ואין שיפור לגבי העור, הייתה החמרה והעור נרגע ועכשיו חזר למצב שנראה כמו לפני הטיפול ( חייב לציין שהרופאה שלי כן מרוצה אבל אני פחות וגם מהעובדה שנשארים על 20 מג) רציתי לדעת אם לא מוזר שאין הטבה אחרי חודשיים וחצי? והאם יכןל להיות שזה רק התפרצות והתרופה עובדת נכון תודה מראש טום

16/02/2017 | 18:11 | מאת: ענת

המלצה על טיפול באקנה ברמה שאין שני לה בעולם הן מבחינת התוצאה והן מבחינת הזמן הקצר אפילו רואקוטן הקטלני והרע לא מגיע לרמה כזו. תכנסו לגוגל ותרשמו אקנה שיטת RAM תגיעו לאתר של המטפל . זה הטיפול הטוב ביותר שקיים כיום בעולם. זה טיפול צמחי שמהווה פריצת דרך בעיכוב תהליך הדלקת באקנה. הטיפול הוא בכמוסה צמחית שיש לשתות והיא עושה עבודת פלא יחד עם מריחה של משחה חיצונית. התוצאות נראות בפחות מחודש. יש באתר של המטפל עם תמונות של מטופלים עם תוצאות מדהימות. אין עוד טיפול כזה בכל העולם בהצלחה

אני סומך על הרופאה שלך .. בכל מקרה מוזמן לבדיקה אנא תאם 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה