יובש כרוני בשפתיים חצי שנה לאחר סיום טיפול בקיורטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/02/2017 | 18:32 | מאת: רון

היי לפני קצת יותר משנה התחלתי טיפול בקיורטן, במהלך הטיפול עצמו חוויתי יובש רציני בשפתיים שזה לגיטימי כמובן וטיפלתי בו באמצעות משחות ושפתונים. לפני כחצי שנה סיימתי את הטיפול ועד כה עדיין היובש קיים ולא עוזב אעפ שימוש קבוע בlabelo או lip balm של flexitol ועוד משחות/שפתונים.. לפי הבנתי זה לא קשור לטיפול כבר מאחר ועבר זמן רב מסיומו. הייתי מאז אצל 2 רופאי עור. אחת נפנפה אותי ואמרה לי לקחת את הפלקסיטול והשני גם לא רציני. ממה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות עם זה? הייתי רוצה לדעת על מה להתעקש מול הרופאים המזלזלים שיבדקו... חייב לציין שמאוד מייאש העניין, 24/7 על שפתונים והפרעה להמון תחומי חיים.

מוזמנת לייעוץ לתאם ב 0556678906

20/04/2020 | 22:57 | מאת: אנבל

הביאו לך תשובה לגביי זה כי גם אני סובלת מזה כבר כמעט שנה ואני לא יודעת מה לעשות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה