אובדת עצות

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

09/02/2015 | 09:44 | מאת: טל

כבר שנים שאני -אמורה- לקחת ריטלין/קונצרטה (אף אחד לא באמת יודע להגיד לי), אחרי הרבה ניסיונות של כל מינון וכדור אפשרי אני עדיין סובלת מהמון תופעות לוואי. אחד מהנירולוגים אליו פניתי אמר שאני כנראה צריכה לקחת משהו בהזמנה אישית מארה"ב. אחר כך נירולוג אחר אמר שאני פשוט צריכה למצוא את המינון הנכון. אחר כך פסיכיאטר אמר שאני בכלל סובלת ממחלות נפשיות. נשבר לי. אני סטודנטית שלא מצליחה ללמוד אפילו לא בכאילו. כשאני מבררת על מומחים לקשב וריכוז כולם מקבלים רק עד גיל 15. האופציה שנותרה היא התייעצות באינטרנט. אשמח לחוות דעת, או המלצה על רופא מטפל שיכול לעזור לי לסיים את התואר בכבוד. תודה, טל

טל שלום, כיון שאינך ילדה או נערה, הפורום הנ"ל אינו המקום המתאים, אך לאור מצוקתך אענה בקצרה. אני מניח שלא ניסית כל כדור או טפול אפשרי, ושיש עדיין מקום לטפולים אחרים שטרם ניסית. לא אמור להיות קושי למצוא פסיכיאטר או נוירולוג המטפל בהפרעת קשב ורכוז במבוגרים. בקופ"ח מכבי (גלוי נאות: אני עובד בקופ"ח זו), יש מרפאה של קופת החולים לטפול בהפרעת קשב ורכוז במבוגרים. כיון שהזכרת שפסיכיאטר אמר שאת סובלת ממחלת נפש (מונח שאת השתמשת בו), אני מציע לפנות לפסיכיאטר. לצערי, רוב הפסיכיאטרית נאלצים לעבוד גם בקליניקה פרטית, כך שלא אמור להיות קושי למצוא פסיכיאטר שיטפל בך. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים