ריספונד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

01/02/2015 | 22:30 | מאת: אמא מודאגת

האם ילד שלוקח ריספונד יהיה זקוק לתרופה זו כל חייו?! האם יש דרך להיפטר מהצורך בשימוש בתרופה זו?!

שלום לאמא המודאגת. אני מבין שבנך מטופל ב-Rispond, אך לא ציינת מדוע. בהנחה שהוא נוטל את התרופה לטפול בבעיות ההתנהגות, סביר מאד (אני מעריך זאת ב-99%), שלא צטרך להמשיך ולטול את התרופה כמבוגר. עם זאת, אינני נביא, ואיני מכיר את בנך. אבל, השאלה החשובה היא איך מרגיש בנך ואיך הוא מתפקד. מטרת הטפול היא להביא לשפור בהרגשתו של הילד ובתפקודו. התרופה היא אמצעי בלבד. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים