ריספונד ריטלין וויסות חוש

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

01/02/2015 | 22:27 | מאת: אמא

האם ישנה אפשרות שהפרעה בוויסות תבוא לידי ביטוי ברגישות יתר המביאה לידי התפרצות והתרגשות יתרה בכיתה בעלת 40 ילד?! האם יתכן כי ילד עם הפרעת קשב שאינו היפראקטיבי בתוספת של הפרעה בוויסות חוש יראה כבעל אישיות מתפרצת?! יש לציין שבבית בשכונה בחוג ובסביבה הטבעית לא התפרץ עד שהתחיל התערבות טיפול תרופתי בריספונד. ..

אמא שלום, הפרעה בוסות החושי בהחלט עלולה לבוא לידי בטוי בהתפרצות, וכתה של ארבעים תלמידים בהחלט עלולה להחמיר את המצב. במצבים מסויימים, הפרעה בוסות החושי עלולה להראות כהפרעת קשב ורכוז. עם זאת יש לזכור שהשכיחות של הפרעה בוסות החושי רבה יותר בקרב ילדים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. ברוב המקרים, Rispond מפחית את הרגישות ואת ההתפרצויות. איני יודע מהי "אישיות מתפרצת". יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים