ZOOM ותרופות מרשם

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

06/01/2015 | 21:21 | מאת: רועי

שלום רב, אני מעוניין להתחיל לקחת ZOOM לבעיית הקשב והריכוז שלי. אני בן 36. אני נוטל באופן קבוע ציפרלקס ופרולול 10מ"ג. השאלה שלי היא איך אוכל לדעת האם תיתכן בעיה בין הזום לתרופות שאני צורך. רופא המשפחה לא ידע לענות לי. תודה מראש.

רועי שלום, כיון שמדובר בפורום להפרעות קשב ורכוז בילדים ובני נוער, אענה בקצרה. אין בעיה לטול Zoom עם התרופות שאתה נוטל. השאלה היא מדוע לא לטול תרופות יעילות יותר לטפול בהפרעת הקשב והרכוז. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים