ריטלין בתחרות ספורט

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

20/12/2014 | 19:08 | מאת: דבי

שלום, בני מקבל ריטלין באופן קבוע אך לא בחופשות וסוף שבוע בעוד מס ימים יש טורניר ג'ודו, האם מומלץ לתת לו כדור באותו יום או שלא?

דבי שלום, אין תשובה ברורה. יש ילדים ומבוגרים שמתארים ש-Ritalin עוזר להם בזמן פעילות גופנית, אחרים טוענים שהוא מפריע להם, ויש כאלו הטוענים שאינו מועיל ואינו מזיק. כדי לדעת האם התרופה תעזור לבנך, אין מנוס מלנסות. אני מציע לא לנסות בפעם הראשונה על טורניר חשוב, אלא בזמן אמון רגיל, ואח"כ לשוחח עם הילד ועם המדריך, ולנסות ולהבין אם היה שפור או היתה הרעה במצב. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים