מטרידים מדופלמים

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

12/10/2014 | 18:59 | מאת: מנשה

שלום, קיבלתי מכם שיחת טלפון מוקלטת, רק מיידע אתכם שאתם עוברים על החוק ובמידת הצורך אגיש תלונה במשטרה. לא יתכן כי בחג בשעת מנוחת הצהריים 15:00,תחייגו לבייתי עם הודעה מטופשת ותפריעו את מנוחתי,אגב זה מוקלט אצלי.

מנשה שלום, לא ברור לי למי אתה מתכוון במונחים "מכם", "אתכם", "אתם". איני יודע מי הטריד אותך או למה. אישית, איני מתקשר לאיש מהפונים לפורום, וגם איני יודע כיצד להגיע אליהם (אין לי את מספרי הטלפון או כל זהוי אחר של הכותבים בפורום). אם מישהו מאתר הטריד אותך, אודה לך אם תפרט, ואנסה לפעול כדי שארוע כזה לא ישנה. חג שמח ושקט, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים