גרה בניו-יורק בני בן 13

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

01/09/2014 | 16:59 | מאת: לירון

בני בן 13 הרופא אמר שהוא סובל מרגישות יתר לתרופות עכשיו הוא מנסה משהו חדש רק 10 מיליגרם הבעיה שהילד לא רוצה להבין שהוא צריך כדור כדי לעזור לו להתרכז, הוא מאוד גבוה לגיל שלו, נראה טוב מראה חזות חזקה ושהוא לוקח את הכדור הוא נעשה מרוכז, חלש וזה מוציא אותו מדעתו, הוא מדבר לא יפה אבל יש לי הרגשה שבתוכו הוא מאוד פחדן וחסר בטחון עצמי אפילו שהוא מראה חזות חזקה

לירון שלום, לא הבנתי מה שאלתך. אם תשאלי בצורה ברורה יותר, אנסה לענות. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים